Términos y condiciones legales

PROPIETAT DE L’ESPAI WEB www.alcoholesoliva.com

Aquest espai web es propietat de ALCOHOLES OLIVA S.A.

Responsable : www.alcoholesoliva.com: ALCOHOLES OLIVA S.A.
CIF: A08013898
Pge. Estacio, s/n 08730 SANTA MARGARITA Y ELS MONJOS
Email de contacte: comercial@alcoholesoliva.com
Teléfono: 93 898 07 63

POLÍTICA DE PRIVACITAT- Protecció de dades personals

L’informem que totes los dades recollides en els formularis de sol·licitud d’informació son guardades sota la nostra responsabilitat y son tractades d’acord amb les exigències legals, guardant les mesures necessàries de seguretat que garanteixen la confidencialitat dels mateixos.

L’informem, que els dades personals que es sol·liciten, principalment de la persona de contacte, son obtingudes amb el seu consentiment en els formularis de sol·licitud d’informació, seran incorporats a un arxiu del que es responsable ALCOHOLES OLIVA S.A. i que te com a finalitat el establir contacte amb la persona per fer un seguiment de la seva sol·licitud d’informació sobre productes o serveis. Sota cap condició seran cedides a tercers ni utilitzades per altres fins pels quals han sigut recollides i automatitzades.

En aquestes dades que se recullen es sol·licita el seu exprés consentiment per que la direcció de correu electrònic de la seva empresa sigui utilitzat para enviaments de publicitat, ofertes i promocions.

En el cas de que hagi omplert aquest formulari, podrà exercir els seus drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació a través de la direcció de correu electrònic: comercial@alcoholesoliva.com o per correu postal.

ALCOHOLES OLIVA S.A.
Pge. Estacio, s/n
08730 SANTA MARGARITA Y ELS MONJOS

Nom del Fitxer: ALCOHOLES OLIVA S.A.

Nota tècnica: L’espai web www.alcoholesoliva.com no utilitza cookies, ni emmagatzema la IP de l’ordenador que se connecta, ni el perfil d’usuari en la navegació de la sessió de connexió.